Bohus Städ

Från och med 1 januari ingår Alingsås, Borås och Ulricehamn i
Bohus städ, välkommen!

Läs mer om Bohus

Telefon & Receptionstjänster

Ringer telefonen utan att någon hinner svara eller har de administrativa sysslorna samlats på högar som växer? Vill du ge dina kunder ett professionellt och trevligt bemötande när de ringer och se till att receptionen är bemannad under besökstid av duktiga medarbetare? Vi kan ta hand om allt detta åt er!

När allt blir mer och mer datoriserat och automatiserat är det viktigt med den mänskliga kontakten framförallt via telefon eller reception, som oftast är den första kontakten som kunderna har med ett företag. Att alltid ha någon på plats som svarar ger ett positivt intryck och helt garanterat nöjdare kunder. För visst har vi alla suttit i den oändliga telefonkön eller tryckt oss igenom en uppsjö av knappval? Visst känns det bekant, och det ända man vill i den situationen, är att få komma fram och tala med någon. Samma gäller när man ska besöka ett företag och ingen möter en i dörren. Ett leende och ett trevligt välkomnande gör så mycket för helhetsintrycket!

Vi erbjuder tjänster inom telefoni och reception och tar hand om allt ni själva inte hinner. Tjänsterna vi erbjuder anpassas givetvis enligt era behov och önskemål, och utförs av våra duktiga medarbetare som tar hand om era kunder på ett engagerat och professionellt sätt. Vi kommer med andra ord att ge personlig och kvalitativ service genom hög kompetens inom området och på så sätt skapa förtroende både hos kund samt uppdragsgivare. Era kunder kommer att vara i goda händer och alltid få ett positivt bemötande av oss på Götalands lokalvård!