Bohus Städ

Från och med 1 januari ingår Alingsås, Borås och Ulricehamn i
Bohus städ, välkommen!

Läs mer om Bohus

Posten

Som med så mycket annat i denna hektiska värld vi lever i, så kan något så enkelt som posten och hanteringen av denna bli ett av de områden på ett snabbt växande företag som helt plötsligt tar mer tid än man hade räknat med att det skulle göra. För rätt som det är, så har företaget vuxit till sig så pass mycket, att chefen inte hinner med att springa iväg för att köpa extra frimärken på lunchrasten eller lämna en bunt kuvert i närmaste brevlåda på vägen till eller från jobbet. Posten glöms bort, och i värsta fall kan viktiga brev förbli icke postade i dagar eller veckor!

Ju fler anställda det tillkommer, desto mer växer brevhögarna och helt plötsligt känns denna uppgift övermäktig. Därför kan vi erbjuda posthantering åt ert företag för att effektivisera och förbättra ert dagliga arbete! En korrekt posthantering ger också ett positivt intryck för era kunder.

Vi kan ta hand om er post genom att hämta och lämna, sortera och dela ut samt frankera, så ni slipper tänka på detta. Både intern och extern post tas hand om av oss och våra duktiga medarbetare på Götalands lokalvård. Då stjäl posthanteringen ingen tid från er personal och som istället kan koncentrera sig på sina huvudsakliga arbetsuppgifter. Satsa på professionell posthantering inom ert företag – en märkbar skillnad och förbättring!