Bohus Städ

Från och med 1 januari ingår Alingsås, Borås och Ulricehamn i
Bohus städ, välkommen!

Läs mer om Bohus

Övrig service

Golvvård

Att underhålla golven regelbundet förlänger livslängden samt påverkar ytan på golvet så att det blir mer lättskött, det räcker inte att bara rengöra golvet med daglig städning.

Götalands Lokalvård utför allt inom golvbehandling. Med de rätta kunskaperna och metoderna kan vi skapa ett vackert och hållbart golv av i stort sett vilket golvmaterial som helst: trä, sten, klinker, linoleum, vinyl, plast, gummi, textil etc.

Låt oss vårda dina golv för ökad livslängd och bästa ekonomi!

Kontor / Hygienmaterial

Övrig service

Som kund hos Götalands Lokalvård kan Du förenkla hanteringen av inköp, lagerhållning samt påfyllande av kontorsmaterial och hygienartiklar så som toalett, handdukspapper, tvål m.m

Låt oss ta hand om det!

Entrémattor

Smuts och väta som dras in utifrån eller från produktionsmiljöer orsakar skador på golvytor och ger ett sämre inomhusklimat.

Vi kan även tillhandahålla

Effektiva entrémattor och profilerande logomattor, alla med smutsabsorberande och golvvårdande egenskaper. När du hyr mattor av oss sparar du värdefull tid och minskar dina kostnader för rengöring och golvunderhåll. Vi tvättar, levererar och underhåller - du kan ägna dig åt din kärnverksamhet.

Några fördelar