Bohus Städ

Från och med 1 januari ingår Alingsås, Borås och Ulricehamn i
Bohus städ, välkommen!

Läs mer om Bohus

Om oss

Götalands Lokalvård har mer än 70 års städerfarenhet i branschen

Om oss

Företaget startades 1985 och har samarbete med drygt 100 kunder och sysselsätter ca 80 medarbetare. Vi har verksamhet i Alingsås, Ulricehamn och Göteborg med omnejd.

Vår affärsidé är att erbjuda företag, organisationer och offentliga verksamheter kompletta, kund- och miljöanpassade lokalvårdstjänster så att de kan koncentrera sig på sin kärnverksamhet. Tjänsterna ska kännetecknas av kundanpassade helhetslösningar med hög kvalité, personlig service och engagemang.

Vi erbjuder ett komplett städutbud av olika tjänster för yrkesmässig rengöring och service. Vi är en fullserviceleverantör med bland annat städservice, specialservice, och golvvård.

Vi har inte som målsättning att bli störst, men vill utvecklas till att bli den bästa leverantören inom städning och vara en bra arbetsgivare för våra medarbetare. Det innebär att vi ligger långt framme i arbetet med att utveckla servicekoncept. Våra nuvarande och framtida kunder kan därmed vara nöjda med oss som leverantör av service inom allt från städning, storstäd/golvvård, fönsterputs, uthyrning av torkmattor och leverans av hygien material.

Vår affärsidé är att tillgodose kundens behov

Vi ser alla uppdrag som förtroendeuppdrag, att få god personlig kontakt med våra kunder är en förutsättning för ett väl utfört jobb.
Inga-Lill och Sonja

Vi har avtal med Fastighetsanställdas Förbund, SEKO, Ledarna, Unionen och delägarskap i SAF vilket ger en seriositet och stabilitet i vårt företag. Ansvarsförsäkringar på personskada med 10 000 000 kr och sakskada med 10 000 000 kr. Vi är numera miljödiplomerade samt även ISO Certifierade.