Bohus Städ

Från och med 1 januari ingår Alingsås, Borås och Ulricehamn i
Bohus städ, välkommen!

Läs mer om Bohus

Kontorstädning

En trevlig arbetsmiljö kan göra så mycket för hur vi mår och hur vi trivs på jobbet. Vi tillbringar den mesta tiden av dagen på vår arbetsplats och förutom den allmänna trevnaden är rena och fräscha lokaler viktiga ur hälsosynpunkt.

Vid lunchrasten är det trevligt att komma in i ett lunchrum som inte påminner en om gårdagens lunch med smutsig disk eller fläckiga bord. Vi ser till att allt är rent och fint och tömmer självklart även soporna så att lunchrummet alltid känns fräscht.

Givetvis hålls alla allmänna ytor så som entréer och korridorer välkomnande så era gäster som besöker lokalerna ska få ett gott första intryck. Toaletterna städas regelbundet och tvål samt toalettpapper är alltid påfyllt. Vi kan även utföra mattvätt och trappstädning vid behov.

Regelbunden dammtorkning av alla fria ytor och dammsugning av golv och mattor kan minska eventuella allergiska besvär och i och med detta minskar sjukfrånvaron på en arbetsplats. Speciellt i förkylningstider är det viktigt att hålla rent på platser där många vistas samtidigt. Papperskorgarna töms vid arbetsstationerna så att det ser rent och snyggt ut samt att ingen eventuell dålig lukt sprids i lokalen. Våra utbildade och engagerade medarbetare kommer att se till att era lokaler hålls rena och välstädade.

Vi kan skräddarsy ett schema som passar just er arbetsplats. Vissa lokaler kräver mer frekvent städning medan andra bara behöver städas ett fåtal gånger i veckan. Hur era behov än ser ut så kan vi tillsammans hitta en lösning som passar just er! Välkommen att kontakta oss på Götalands lokalvård för mer information och priser!