Bohus Städ

Från och med 1 januari ingår Alingsås, Borås och Ulricehamn i
Bohus städ, välkommen!

Läs mer om Bohus

Konferensservice

När det är dags för er att anordna en konferens eller arrangera ett större möte så är det många praktiska detaljer som måste ordnas. Låt oss ta hand om förberedelserna före mötet, samt hjälpa till med allt som behövs under och även efter konferensen! Vi kan hjälpa till så tidigt som i bokningsskedet och sköta detta åt er. Vi ser till att lokalen uppfyller alla kriterier så att ni får ett skräddarsytt paket som passar just era behov.

Vi fortsätter sedan med att förbereda lokalen genom att hjälpa till med möblering och att säkerställa att all teknisk utrustning finns på plats. Lokalen kommer garanterat att vara ren och fräsch, möblerad enligt era önskemål och allt material samt förfriskningar kommer att finnas på plats i god tid så att ni kan slappna av och fokusera till hundra procent på innehållet av mötet och att välkomna deltagarna.

Vi fixar även i ordning kaffe och förtäring inför pauserna och tillhandahåller frukt och dryck åt deltagarna under mötets gång. När det är dags för middag fräschar vi upp lokalen och fyller på material och förtäring för nästkommande dag och sköter givetvis även städning samt iordningställande av lokalen efter konferensen.

Vi finns givetvis tillgängliga med alla förfrågningar som kan uppkomma före, under eller efter, och gör vårt yttersta med att tillgodose era önskemål. Låt oss tillsammans med våra engagerade och erfarna medarbetare se till att just er konferens blir lyckad!