Hemstädning

Privatservice

Hemstäd

Den långa arbetsveckan är äntligen slut, det är dags för ”fredagsmys” med familjen, middagen är inhandlad, man kommer hem och…nej! Städningen har inte blivit av i veckan och det sista du har lust med är att dra fram dammsugaren ur garderoben för att jaga dessa eländiga dammråttor runt om i huset!

Ta det lugnt. Hur skulle det vara om vi redan hade varit där tidigare under dagen så att allt skulle vara rent, fint och välkomnande?

Vi på Götaland lokalvård erbjuder hemstädning som utförs av våra utbildade medarbetare. Vi utför en kvalitetssäkrad städning av ditt hem med miljöanpassade metoder och produkter. En lyckad städleverans innebär ett väl utfört arbete där kund är nöjd, samarbetet har löpt på utan problem och resultatet talar sitt tydliga språk. Städningen utförs på en tid som passar er och med yttersta respekt för ert hem och ägodelar. Genom en öppen dialog mellan kund och medarbetare garanterar vi ett gott resultat så att du som kund kan känna dig lugn i vetskapen om att städningen utförs enligt dina önskemål. Vi vill med andra ord lämna ert hem så som vi själva skulle vilja hitta vårt eget!

Allt detta så att du kan komma hem, andas ut, spendera mer tid med familjen och börja fredagsmyset lite tidigare! Ett nystädat hem är många gånger positivt för vårt välbefinnande. Oavsett bostadens storlek, antal boende i lägenheten eller villan så är det skönt med professionell städhjälp. Renstädat, inga dammråttor och blankpolerad diskbänk gör att du trivs hemma. Beställ städning redan idag.

RUT-avdrag

Som privatperson har man rätt till skattereduktion för hushållsarbete enligt den så kallade fakturamodellen.

Detta betyder att vi som städbolag har möjlighet att fakturera er endast 50% av arbetskostnaden, vilket innebär att arbetskostnaden för er halveras direkt på fakturan.

För att detta skall vara möjligt behöver vi få uppgift om namn, adress och personnummer på den person som skall ha skatteavdraget. Vi behöver därför ingå ett avtal där ni ger oss uppdraget att göra en skattereduktion direkt på fakturan till er och dessutom redovisa till skattemyndighete.

UA-45570035-42