Bohus Städ

Från och med 1 januari ingår Alingsås, Borås och Ulricehamn i
Bohus städ, välkommen!

Läs mer om Bohus

Hej företagare! Vi vill visa vad vi går för och skapa mer tid för er. Ring oss idag på 031-757 30 30


Vilka är vi på Götalands Lokalvård?

Vår affärsidé är att erbjuda företag, organisationer och offentliga verksamheter kompletta, kund- och miljöanpassade lokalvårdstjänster så att ni kan koncentrera sig på sin kärnverksamhet.
Och vad kan vi erbjuda er som företag?
Vi skräddarsyr alltid våra lösningar efter våra kunders önskemål för att på bästa sätt underlätta ert arbete och skapa en trevlig arbetsmiljö. Tjänsterna ska kännetecknas av kundanpassade helhetslösningar med hög kvalité, personlig service och engagemang.


Vi har med över 70 anställda resurser och kunskap att arbeta med alla typer av kunder. Vi är också stolta över det arbete med utveckling av både personal och företaget i stort vi hela tiden jobbar med.

Låt oss ta hand om det vi är bäst på så ni får tid över att göra det ni är bäst på!


För att vi ska kunna visa vad vi går för erbjuder vi just nu ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte där vi tillsammans med er går igenom era behov och förutsättningar. Vill ni sedan teckna ett avtal med oss så bjuder vi på första städtillfället!*

Detta erbjudande gäller till och med 20 april 2017


Så ring eller maila oss redan idag så kan vi se till att förenkla er vardag på jobbet!

 


Sonja van der Star

Telefon: 0709-46 10 02

E-post: sonja@gotalandslokalvard.se

 

 

 

*Detta erbjudande gäller första städtillfället om ett avtal om minst sex månaders städ tecknas. Max avdrag på första städtillfället är 3000:- exkl. moms. Gäller ej hemstäd eller andra privata städtjänster.