Flyttstädning

När det är dags att byta bostad är tyvärr den största anledningen till missförstånd och meningsskiljaktigheter mellan den förra och nya inneboende städningen av bostaden. Och visst kan det vara så att efter att ha packat alla saker långt in på kvällen och burit alla lådor ner till flyttbilen, att man helt enkelt inte orkar ta tag i städningen själv?

Låt oss på Götaland lokalvård se till att er flytt går smidigt och utan onödiga gräl genom att vi tar hand om städningen åt er!

Vi utför flyttstädning efter att bostaden eller lokalen är tom, och ser till att alla ytor är rena och fräscha, golven skiner och fönstren gnistrar i solen. Våra medarbetare utför en kvalitativ städning med effektiva, ergonomiska och miljöanpassade städmetoder. Vi utför även kvalitetskontroller för att säkerställa det bästa möjliga resultatet. Självklart har du som kund det sista ordet, och innan det är dags att överlämna nycklarna ska det vara självklart att du som kund är nöjd!

Vi kan givetvis även städa i ordning den kommande bostaden så att du bara behöver ställa in sakerna i skåpen och lyfta in soffan. Varför inte göra som så många andra, och låta oss se till att allt är i sin ordning medan du äter flyttpizza? Ring oss på Götalands lokalvård idag för en offert!

UA-45570035-42