Bohus Städ

Från och med 1 januari ingår Alingsås, Borås och Ulricehamn i
Bohus städ, välkommen!

Läs mer om Bohus

Bygg / Butikstädning

Kvalitetsinriktade och professionella medarbetare

Kvalitet

Vi på Götalands lokalvård har lång erfarenhet inom bygg/butiksstädning. Vi utför städning vid stora och små projekt, i små, medelstora och stora butikslokaler samt erbjuder även slutstädning vid byggen. Våra arbetsledare genomför kvalitetskontroller samt upprättar kvalitetsprotokoll. Du som kund kommer självklart att ta del av våra rapporter och protokoll så du även på detta vis kan se att vi håller den nivå på arbetet som vi har lovat! Samtliga våra medarbetare arbetar kvalitetsinriktat, och ser till att arbetet blir professionellt utfört.

En ren och fin butik är a och o för att kunden ska få bästa möjliga kundupplevelse och för att butiken ska fortsätta att vara lönsam på sikt. Samma gäller oavsett om det rör sig om detaljhandel eller livsmedelsbutiker.

För att uppnå det bästa resultatet krävs en god kompetens och engagemang hos medarbetarna, något som vi är stolta att säga att våra medarbetare alltid uppvisar! Om butiken är ren och fräsch, där allt är i sin ordning är det mer troligt att kunden får en positiv upplevelse och återvänder. Viktigt är även att butikens personalutrymmen hålls fina och trivsamma då en nöjd och glad personal givetvis är viktigare än något annat.

Städning i butik utförs antingen under era öppettider eller när butiken är stängd, allt efter vilket som passar just er bäst. Vi är flexibla med vårt utförande och kan tillsammans med er skräddarsy ett städschema som passar in i er butik/byggarbetsplats. Våra medarbetare kommer med sin städning att kunna bidra till en trevlig och välkomnande miljö!